7 gün 24 saat müşteri denetimine açık olan üretim tesislerimizde sağlıklı yemek için hijyenden taviz vermiyoruz.

Firmamız hijyen konusuna hassasiyetle eğilmektedir.

  • Üretim alanlarımız her hafta gıda mühendisimiz, diyetisyenimiz ve üretim müdürümüz tarafından denetlenmektedir.
  • Ayrıca her ay dış denetime tabi tutulmaktadır. Paydaşlarımız da her gün, her saat mutfaklarımızı denetleyebilmektedir.
  • Her ay düzenli olarak yetkili firmaya haşere kontrolü ve ilaçlama yaptırıyoruz.
  • Üretim alanlarımızda profesyonel fırın, kurutmalı bulaşık makinesi ve ilgili diğer donanımları kullanıyoruz.
  • Üretim alanlarımızda çapraz bulaşmaları önlemek için soğuk hava depolarının et, tavuk ve sebze bölümlerini ayrı ayrı oluşturuyoruz.