Profesyonel ve teknolojik ekipmanların kullanıldığı üretim tesislerimizde, usta aşçılarımızın kaliteli hammaddelerden sağlıklı ve hijyenik olarak ürettiği, gıda mühendislerimizin HACCP ve ISO belgelerine uygunluğunu sürekli denetlediği menülerimizin kalitesini koruyan özel termoboxlarla ve izlenebilir araçlarımızla ürünlerimizi sizlere ulaştırıyoruz.
Kaliteli hammaddelerle sağlıklı ve katkı maddesiz olarak ürettiğimiz ürünlerden firmanıza uygun menüler oluşturuyoruz, Anne eli değmişçesine hazırladığımız ürünleri, üretim tesislerimizden hijyenik özel taşıma yöntemleriyle sofralarınıza taşıyoruz. Diyetisyenlerimiz sözleşme şartlarına bağlı kalarak belirlenen periyotlarda öğrenci, veli ve çalışanlarınıza yönelik sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmaktadır.
Yemeklerimizin sunumlarının özenle yapılması için bir servis elemanı part time çalıştırılmakta, bulaşık ve temizlik için arzu edilirse ekstra personel istihdamı yapılmaktadır.