En lezzetli menülerimizi hazırlayan ustalarımız, üretim alanlarında hijyen prensiplerimizden taviz vermeksizin aylık menü planlamasına ve Naturel Yemek Kitabındaki reçetelere uygun olarak çalışmaktadır. Menü içerikleri, ürünlerimizin içindeki malzemeler ve üretim alanlarımız 7 gün 24 saat iş ortaklarımızın denetimine açıktır. Dürüstlük firmamızın temel prensibidir. Taahhüt ettiğimiz tüm standartları mutfaklarımızda uyguluyoruz. Mutfaklarımızda ve yemek dağıtım bölümlerindeki öneri ve değerlendirme sistemleriyle tüm paydaşlarımızın taleplerini sürekli almaktayız.
En taze, doğal ve sertifikalı hammaddeleri kaynağından satın alacak Ar&Ge çalışmaları yapmaktayız. Belirli periyotlarda iş ortaklarımıza uyguladığımız anketler ve yaptığımız birebir görüşmelerle paydaşlarımızın talep ve isteklerini alıp sonuçlarını değerlendirmekteyiz.