İnsan Kaynağı Yönetimi ve Sürekli Gelişim için Eğitim Felsefemiz
Firmamız paydaşlarına taahhüt ettiği kaliteli üretim hizmetinden taviz vermemek için İnsan Kaynağının kalitesine ve sayısına azami önem verir. Çalışanlarımız, etkin seçme ve değerlendirme yöntemiyle istihdam
edilmekte ve gelişimleri sürekli takip edilmektedir.
- Naturel Yemek işe alımlarında, kişisel ahlakı ön planda olan, dürüst, güvenilir, şahsi temizliğine önem veren, tecrübeli ve referans gösterebilen kişilerle çalışmayı prensip edinmektedir. Her bir çalışanımız işe alınmadan önce Portör Muayenesi, HACCP eğitimleri, Kişisel Gelişim Eğitimlerini almaktadır.
- Aşçılarımıza liderlik eğitimi vererek alt kadrolarla daha sağlıklı iletişim kurmalarını sağlıyoruz.
- Her altı ayda bir gıda mühendisleri tarafından personelimize Hijyen Eğitimi Semineri veriyoruz.
- Her yıl işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı tarafından personelimiz için Eğitim Seminerleri düzenliyoruz.
- Kullandığımız temizlik ve dezenfektan maddelerini bilinçli ve etkin kullanabilmek için çalıştığımız profesyonel şirketlerden yardım ve eğitim seminerleri alıyoruz.