Gastronomi endüstrisinin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde 6 modülle sektörümüze hizmet vermektedir.

Modüllerimiz:

  1. Aşçılık eğitim modülü,
  2. Üretim eğitim modülü,
  3. Sunum teknikleri eğitim modülü,
  4. Hizmet sektörü liderlik ve yöneticilik eğitim modülü,
  5. Hijyen eğitimi modülü,
  6. Müşteri ilişkileri yönetimi eğitimi ile başta kendi personelimiz olmak üzere sektörümüze standart müfredatlarla eğitim vermekteyiz.

Akademi bünyesindeki uzman eğitmenlerimiz ve sektöründe deneyimli ustalarımızla sektörümüze nitelikli insan kaynağı yetişmesini sağlıyoruz.

 

Personel eğitimlerimize önem veriyoruz. Naturel Akademi bünyesinde oluşturduğumuz katalog eğitimler ile
Garsonlar,
Bulaşıkçılar,
Aşçıbaşı ve Aşçıbaşı Yardımcıları,
Diyetisyenler,
Gıda Teknikerleri,
Gıda Mühendislerimiz
teknik eğitim, mesleki gelişim, iletişim, yönetim ve liderlik modüllerinden kendine tanımlanan eğitimleri alarak işe başlamaktadır.

Firmamız kültürüne uygun olarak özenle seçtiğimiz personellerimizi oryantasyon süreçlerimiz ve eğitimler sonrasında üretim tesislerimize girmelerine izin veriyoruz.

Periyodik aralıklarla sağlık taramasından geçen yemekhane çalışanları, servislerini eldiven, gerektiğinde ağız maskesi, yemekhane terliği ve bone kullanarak gerçekleştirmektedir.