• Kullandığımız ürünler Türk Gıda Kodeksi'nde belirtilen şartlara uygun olup T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık
  • Bakanlığı'ndan onaylıdır.
  • Satın aldığımız ürünlerin bağımsız kuruluşlar tarafından düzenlenen gıda kontrol analiz raporlarını görmeden, raporların doğruluğunu teyit etmeden üretim alanlarına giriş yapılmasına kesinlikle onay vermiyoruz.
  • Sebze ve meyvelerimizi doğrudan halden aracısız ve taze olarak temin ediyoruz.
  • Tüm ürünlerimizde temel prensibimiz mümkün olduğunca tarladan çocuklarımızın tabaklarına tedarik zincirini kısaltarak aracısız ve taze ürünler sunmaktır.
  • Kullandığımız birçok ürünü, özellikle hassasiyet gerektiren et ve türevlerini yalnızca GİMDES onaylı, "Helal Sertifika" ya sahip firmalardan temin ediyoruz.
  • Personel eğitimlerimize önem veriyoruz. Standart eğitimlerimiz; Hijyen eğitimi, temizlik malzemelerini kullanım ve dezenfeksiyon eğitimi, iş sağlığı eğitimleri, iletişim ve müşteri ilişkileri semineri vb. birçok eğitimlerle sürekli kendimizi yeniliyoruz.
  • Firmamız, kültürüne uygun olarak özenle seçtiğimiz personellerimizi oryantasyon süreçlerimiz ve eğitimler sonrasında üretim tesislerimize girmelerine izin veriyoruz. Periyodik aralıklarla sağlık taramasından geçen yemekhane çalışanları, servislerini eldiven, gerektiğinde ağız maskesi, yemekhane terliği ve bone kullanarak gerçekleştirmektedir.

  • Firmamızda birçok kalite sistem belgesi bulunmaktadır.
  • Bunları sadece belirli standartları yerine getirmek olarak görmüyoruz. Tüm bu standartlar bizim hizmet kalitemizi artırmak ve müşteri memnuniyeti sağlamak için birer fırsat olarak görülmektedir.
  • Şubelerimiz Üretim Müdürümüz ve Gıda Mühendisimiz tarafından haftalık rutin denetimlere tabi tutulmaktadır.
  • Denetim sonuçları raporlanarak haftalık yönetim kurulu toplantılarımızda gündeme gelmekte ve paydaşlarımıza bildirilmektedir.
  • Mutfaklarımız ürün ve tür gruplarına göre ayrıştırılmış "çevre dostu" ve marka bilinilirliği yüksek temizlik ürünleri ile dezenfekte edilerek kayıt altına alınmaktadır.
  • Mutfaklarımız ilgili sertifika ve yetki belgelerine haiz ilaçlama şirketleri tarafından dünya sağlık örgütünün (WHO) onayladığı pestisitler ile zararlılara karşı kontrol altında tutulmaktadır.
  • Öğrencilerin günlük kalori ihtiyacına uygun menüler hazırlayarak daha sağlıklı beslenmelerini sağlıyoruz.
  • Hazırlanan menüler aylık listeler halinde tasarlanarak velilerimize ulaştırıyor ve çocuklarının beslenmelerini yemek listelerinden takip etmelerini sağlıyoruz.
  • Yapılandırılmış AR&GE sürecimiz ile menülerimizi zenginleştirecek çalışmalar yapıyoruz. Mevcut ürünlerimizin lezzetini geliştiriyoruz. Her yıl onlarca yeni ürünü menülerimize ekleyerek lezzet çeşitlemesi yapıyoruz.
  • İşletmemizde tüm paydaşlarımızın katılımına açık öneri değerlendirme sistemimiz bulunmaktadır. Böylece tüm paydaşların menüleri ve ürünleri geliştirmesine imkan tanıyoruz.
  • Yöresel yemek günleri ile menülerimize zenginlik katıyoruz.
  • Unutulmaya başlanan yüzlerce yıllık kadim yemek kültürümüze ait ürünleri günümüzün teknolojilerinden faydalanarak tekrar üretiyoruz.
  • Dünya mutfakları günü ile dünyanın çeşitli lezzetlerini paydaşlarımıza sunuyoruz.
  • Yemekhanelerde herkesin rahatlıkla görebileceği yerlere asılmak üzere sağlıklı beslenmeye teşvik edici mesajlar içeren görseller hazırlanmasına öncülük ediyoruz.